Application sent

Selection & Assessment

First job interview

Second job interview

Hired

You’re applying for: HR Support medewerker

Your application has succesfully been sent. We will contact you as soon as possible.
  Submit

  Apply now
  HR Support medewerker

  Rotterdam

  Full-time

  Other Areas of Expertise

  Apply now
  Zoek jij een leuke ondersteunende functie waarin je jouw kennis van HR en payroll kunt ontwikkelen? Wij bieden je een uitdagende functie in een internationale werkomgeving.

  Wij zijn op zoek naar versterking voor ons HR team, iemand die zowel op het gebied van HR als payroll ondersteunend is. Als team leveren wij HR support aan meerdere landen, dus je krijgt verantwoordelijkheid over een breed en afwisselend takenpakket.

  HR Support medewerker voor meerdere landen

  Als HR support medewerker ben je de back up van onze Payroll expert. Zij is verantwoordelijk voor de payroll en gerelateerde activiteiten voor onze legal entities in Nederland, UK, Noorwegen, Finland, Australië en Italië. In totaal zijn dit ongeveer 600 medewerkers. Op het gebied van payroll ondersteun je de Payroll expert met mutaties in verschillende systemen. Daarnaast support je de twee HR adviseurs met allerlei administratieve taken, denk aan het opmaken van contracten, registreren van ziekteverzuim, opstellen van documenten en bevestigingen voor medewerkers en zorgdragen voor een correcte signalering, vastlegging en opvolging van diverse HR processen. Ten slotte support je ook bij een aantal HR IT systemen. Een hele afwisselende baan dus, waarin je tevens de ruimte krijgt om verbeteringen door te voeren in HR systemen en of bestaande processen.

  Je rapporteert aan de Chief Human Resources Officer (CHRO)

  Concrete taken zijn onder andere:

  • support leveren bij de uitvoering van de salarisadministratie voor Nederland, UK, Noorwegen, Finland, Australië en Italië;
  • verwerken van mutaties in verschillende payroll databases;
  • doorgeven van pensioenmutaties;
  • informeren van (nieuwe) medewerkers over pensioenen en verzekeringen;
  • controleren/goedkeuren reiskostendeclaraties en overurenregistraties;
  • contracten en brieven opmaken;
  • support leveren bij in- en uitdiensttredingen van medewerkers.
  Ruimte voor ontwikkeling in ons gezellige HR-team

  Een gemiddelde werkdag binnen onze HR-afdeling kan druk zijn. Er wordt hard gewerkt. We helpen elkaar als de werkdruk erom vraagt en er is zeker ruimte voor gezelligheid. Het sociale aspect binnen je baan is sowieso heel groot; iedere dag ontmoet je weer nieuwe Samskip-collega’s en breid je je netwerk uit. Door de veelzijdigheid van je baan leer je elke dag, maar we bieden je ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met functiegerichte cursussen en trainingen, o.a. via ons uitgebreide e-learning Samskip Academy platform. En dan heb je vanaf je ergonomisch ingerichte werkplek ook nog eens fantastisch uitzicht over de Rotterdamse haven!

  Daarnaast bieden we je:

  • een dertiende maand;
  • 28 vrije dagen op jaarbasis;
  • in overleg met je manager de mogelijkheid om een deel van je tijd vanuit huis te werken;
  • een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • bedrijfsfitness.
  Wij zoeken

  Als HR support medewerker lever je ondersteuning aan het HR team. Met jouw pro-actieve en zelfstandige werkhouding kun jij ervoor zorgen dat de afdeling verder geprofessionaliseerd wordt. Naast ondersteuning van de Payroll expert en de HR adviseurs speel je ook een belangrijke rol in het beheren en verbeteren van HR IT systemen en processen, ervaring daarmee is mooi meegenomen. In deze baan is het belangrijk dat je integer bent en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt.

  Specifieke functie-eisen zijn:

  • een afgeronde relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in human resources management;
  • werkervaring in (internationale) payroll en ervaring met HR systemen is een pre;
  • actuele kennis van wet- en regelgeving;
  • goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  Reageer, liefst snel!

  Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom direct via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected]

  Apply now

  Questions about this vacancy? Ask Us.

  Sign up for a job alert.