Application sent

Selection & Assessment

First job interview

Second job interview

Hired

You’re applying for: Logistikkoordinator

Your application has succesfully been sent. We will contact you as soon as possible.
  Submit

  Apply now
  Logistikkoordinator

  Lysaker

  Full-time

  Customer Services

  Apply now
  Samskip leter etter en pålitelig, motivert og disiplinert Logistikkoordinator med suveren evne til å håndtere komplekse oppgaver og kommunisere ideer på en inspirerende måte. Den rette kandidaten vil få gode karrieremuligheter i et globalt transportfirma som tilrettelegger for profesjonell utvikling.

  Som et av Europas største transportfirmaer gjør vi vårt beste hver eneste dag for at alle våre internasjonale kunders transportprosesser går knirkefritt for seg. Er du løsningsorientert av natur, en kløpper på å bygge relasjoner og trives med en variert arbeidsdag bygget på et bredt spekter av oppgaver? Da har du kommet til riktig sted. Les mer om stillingen her ...

  Rå på logistikk. Full av initiativ. God på samarbeid.

  Som Logistikkoordinator i Samskip har du daglig kontakt med transportører, kunder og kollegaer, og rapporterer til vår leder for kundeservice. Du samarbeider med kunder og kolleger på et operativt og taktisk nivå i Norge, Nederland og globalt, og koordinerer en logistikkpakke innen frakt, terminaldrift og fortolling. Du er ansvarlig for administrative oppgaver som registrering, prosessering, rapportering og arkivering av relevant informasjon. I tillegg støtter du kontinuerlige forbedringsinitiativer og programmer – og er ansvarlig for planlegging og gjennomføring av lokal transport. Når du har kontakt med eksterne og interne kunder, tenker du alltid på hvordan du kan sikre og yte best mulig service.

  Følgende oppgaver er også en del av jobben:

  • bestilling, koordinering og dokumentasjon knyttet til import og eksport
  • planlegging, gjennomføring, sporing og rapportering av transport, inkludert avvikshåndtering og tiltaksorientering
  • overvåking og rapportering av aktiviteter og resultater
  • markedsføring og profilering av Samskips multimodale logistikktjenester
  Utvikle bedriften vår og karrieren din samtidig

  Er du typen som passer inn i en ambisiøs, dynamisk og profesjonell organisasjon og kan tenke deg å jobbe i et globalt selskap der ingen dager er like? Er du en entusiastisk lagspiller som skjønner verdien av god service og godt samarbeid? Da kan vi tilby deg en jobb med fantastiske muligheter for personlig utvikling og profesjonell vekst. I tillegg får du:

  • konkurransedyktig lønn
  • 25 feriedager i året
  • pensjonsordning og en personlig pakke forsikringer
  Løsningsorientert multitasker som tar utfordringer på strak arm og gode avgjørelser kjapt

  I jobben som logistikkoordinator må du være i stand til å identifisere problemer, behov og muligheter som fører deg til gjennomtenkte beslutninger. Du må være initiativrik, detaljfokusert, samarbeidsdyktig og serviceinnstilt – og motiveres av å jobbe i en hektisk, men spennende bransje.

  • Hvis dette høres ut som jobben for deg, og du i tillegg er en trivelig person med følgende kunnskaper, så vil vi gjerne at du tar kontakt:
  • erfaring i maritim og/eller multimodal transport, fortrinnsvis i kundeservice
  • erfaring med koordinering og oppfølging av eksterne og interne leverandører
  • utmerkede språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
  • god datakyndighet og dreven i MS Office-programmer
  • utpreget evne til å kommunisere godt med mennesker på alle nivåer i organisasjonen
  Høres dette ut som jobben for deg?

  Hvis du kunne tenke deg å bli en del av vårt entusiastiske team og har lyst til å jobbe i et internasjonalt selskap med spennende utviklingsmuligheter vil vi gjerne høre fra deg. Det enkleste er å søke direkte ved å klikke på «Søk»-knappen. Søknaden må være på engelsk. Har du spørsmål kan du sende en e-post til [email protected]

   

  Apply now

  Questions about this vacancy? Ask Us.

  Sign up for a job alert.