Current status:

Application sent

First job interview

Selection & Assessment

Second job interview

Hired

You’re applying for: People Operations Assistant

Your application has succesfully been sent. We will contact you as soon as possible.

    First name*

    * Required

    Last name*

    Address*

    City*

    Country*

    Email*

    Phone*

    Upload resume*

    Submit
    Apply now
    People Operations Assistant

    Rotterdam

    Full-time

    Other Areas of Expertise

    Apply now
    People Operations Assistant

    Ben jij klaar voor een carrière als People Operations Assistant en zorg je graag voor de uitvoering van HR-beleid en -administratie? Houd je van afwisseling, internationale contacten en ben jij een fijne gesprekspartner? Dan is deze rol in een internationale logistieke werkomgeving iets voor jou!

    Hoeveel vakantiedagen heb ik opgebouwd? Ik wil graag met verlof, wat nu? Waar kan ik mijn woonadres aanpassen? Waar kan ik mijn salarisstrook vinden? Dit zijn zomaar wat vragen waarmee je collega’s elke dag bij je aankloppen. Heel divers, en dat maakt je werk als People Operations Assistant nu juist zo leuk en leerzaam. Wil jij je verder ontwikkelen binnen het HR-vakgebied en dat het liefst binnen een groot internationaal logistiek bedrijf, lees dan vooral verder.

    Vraagbaak voor al je Samskip-collega’s 

    Als People Operations Assistant ondersteun je de andere directe collega’s met de dagelijkse werkzaamheden en help je mee aan een volledig en correct personeelsdossier. Die werkzaamheden variëren van het succesvol onboarden van nieuwe collega’s tot het sturen van een kaart naar een jarige collega. Je werkt hierbij niet alleen intensief samen met je directe collega’s, maar hebt ook dagelijks contact met onze andere medewerkers. Nationaal en internationaal. Zij kunnen met al hun vragen bij je terecht. Ook zie je toe op de juiste toepassing van onze arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen en contractuele afspraken. Concrete taken zijn onder andere: 

    • Aanspreekpunt zijn voor medewerkers bij vragen over HR-zaken;
    • Up-to-date houden van de medewerkersbestanden;
    • Het aannemen van telefoon en afhandelen van correspondentie; 
    • Optimaliseren van onze People-processen en bijwerken van de gegevens in onze systemen; 
    • Administratieve taken rondom onboarding van nieuwe medewerkers en zorgen dat ze o.a. de juiste Samskip-trainingen volgen en belangrijke bedrijfsinformatie ontvangen; 
    • Verzorgen van de uren-, verlof- en verzuimadministratie.  
       
    Ruimte voor je ambities in ons gezellige People-team 

    Je komt te werken in een hecht, informeel, jong, gezellig en hands-on team. Onze People-afdeling staat elke dag voor een nieuwe uitdaging welke je niet alleen doet maar met elkaar. Waar hard gewerkt wordt, wordt er ook ruimte gemaakt voor gezelligheid! Het sociale aspect binnen je baan is heel groot; iedere dag ontmoet je weer nieuwe Samskip-collega’s en breid je je netwerk uit. Door de veelzijdigheid van je baan leer je elke dag, maar we bieden je ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met functiegerichte cursussen en trainingen, o.a. via ons uitgebreide e-learning platform. En dan heb je vanaf je ergonomisch ingerichte werkplek ook nog eens fantastisch uitzicht over de Rotterdamse haven! Daarnaast bieden we je: 

    • Een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand; 
    • 28 vrije dagen op jaarbasis; 
    • Een aantrekkelijke pensioenregeling met een lage eigen bijdrage; 
    • Reiskostenvergoeding; 
    • Bedrijfsfitness. 
    Allrounder met mensenkennis en goede luisterskills 

    Als People Operations Assistant ben je het aanspreekpunt voor al onze collega’s als het gaat om personeelszaken. Het is daarom belangrijk dat je toegankelijk bent, goed kunt luisteren en de juiste vragen stelt. Daarnaast ben je een echte allrounder die het leuk vindt om met veel verschillende dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Je kunt namelijk behoorlijk druk zijn met het uitzoeken en nauwkeurig beantwoorden van al die verschillende vragen, naast je andere werkzaamheden. We leren je graag de kneepjes van het vak. Specifieke functie-eisen zijn verder: 

    • Een afgeronde opleiding in de richting human resources management of personeelsmanagement; 
    • Kennis of ervaring als HR is een pre maar geen must;  
    • Je bent bekend met de wet -en regelgeving; 
    • Ook ben je integer, benaderbaar en weet jij de rust te bewaren in de hectiek; 
    • Je hebt een flexibele houding waardoor je in staat bent snel te schakelen binnen een dynamische werkomgeving; 
    • Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
    Reageer, liefst snel! 

    Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar career.management@samskip.com  

    Apply now

    Questions about this vacancy? Ask Us.

    Sign up for a job alert.