Current status:

Application sent

First job interview

Selection & Assessment

Second job interview

Hired

You’re applying for: Automotive Transport Coordinator – RAIL

Your application has succesfully been sent. We will contact you as soon as possible.

    First name*

    * Required

    Last name*

    Address*

    City*

    Country*

    Email*

    Phone*

    Upload resume*

    Submit
    Apply now
    Automotive Transport Coordinator – RAIL

    Zwolle

    Full-time

    Other Areas of Expertise

    Apply now
    Waarom werken bij Samskip?

    Bij Samskip krijg je de kans om te werken in een dynamische, internationale omgeving waar teamwork en innovatie centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is, met volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kom werken bij een van Europa’s meest vooruitstrevende intermodale logistieke dienstverleners en maak het verschil!

    Ben jij een communicatief talent met een passie voor logistiek en klantcontact? Word dan de onmisbare schakel in ons team als Transportcoördinator bij Samskip Multimodal, een toonaangevende speler in intermodale logistieke oplossingen! In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor onze high care automotive klanten. Jij beheert boekingen en houdt het transport soepel in beweging, in nauwe samenwerking met onze afdelingen Sales, Customer Service, Rail Operations en Trucking.

    Wat ga je doen?

    Als Automotive Transportcoördinator ben je een belangrijk onderdeel van ons Rail Operations team in Zwolle, dat uit 8 personen bestaat. Je draagt bij aan klanttevredenheid en een efficiënte logistieke operatie door het coördineren van transporten, met een focus op high care automotive zendingen waar elke minuut telt.

    Je monitort dagelijks de status van zendingen en anticipeert op mogelijke verstoringen, zoals weersomstandigheden of oponthoud op het spoor. Bij risico's neem je direct actie door te schakelen met de operationele afdelingen om ervoor te zorgen dat zendingen tijdig aankomen en communiceer je helder met klanten om hen te helpen mogelijke impact op hun productieprocessen te minimaliseren.

    Je bent tevens het contact persoon voor de operationele afdelingen van Samskip voor het juist afstemmen van de processen en de instructies rondom de laad en los adressen van onze klanten.

    In samenwerking met de Key Account Manager en het supportteam houd je de performance van deze transportstromen in de gaten en zoek je continu naar manieren om de klantverwachtingen te overtreffen en de continuïteit van deze zendingen te waarborgen.

    Wat breng je mee?
    • HBO of MBO 4 werk en denk niveau
    • Minimaal 5 jaar werkervaring
    • Ervaring in de logistiek is een pré
    • Kennis van transport management systemen en/of klantportals is een plus
    • Competenties: oplossingsgericht, stressbestendig, multitasken, nauwkeurig, besluitvaardig, assertief en commercieel ingesteld

    Vloeiend in Nederlands en goede beheersing van het Engels.

    Apply now

    Questions about this vacancy? Ask Us.

    Sign up for a job alert.