Current status:

Application sent

First job interview

Selection & Assessment

Second job interview

Hired

You’re applying for: Vessel Planner

Your application has succesfully been sent. We will contact you as soon as possible.

  First name*

  * Required

  Last name*

  Address*

  City*

  Country*

  Email*

  Phone*

  Upload resume*

  Submit
  Apply now
  Vessel Planner

  Rotterdam

  Full-time

  Other Areas of Expertise

  Apply now
  Verantwoordelijkheid over onze scheepsplanning van a tot z. Kun jij dat aan? Kom dan ons internationale transportbedrijf in de Rotterdamse haven versterken.

  Bij Samskip zetten we alles op alles om de transportprocessen voor onze klanten perfect te laten verlopen. Als Vessel Planner ligt hier voor jou een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat de transporten via onze eigen en gecharterde schepen op schema blijven verlopen en alle betrokken partijen op de hoogte zijn van de voortgang van het transport. Een hele verantwoordelijke en drukke functie. Met veel interne en externe contacten. Ben jij op zoek naar een baan die elke dag weer anders is binnen de dynamische wereld van de scheepvaart? Binnen een collegiaal team waarin iedereen samen gaat voor het beste resultaat? Waarin je ook nog eens alle mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen? Lees dan verder!

  Optimale planning met aandacht voor efficiency en kostenbeheersing

  Je werkt met ervaren en enthousiaste collega’s samen in een team; samen ben je verantwoordelijk voor de scheepstransporten in een regio. Je zorgt ervoor dat het hele proces goed geregeld is, vanaf de planning van het transport, het regelen van de belading van de schepen, het reisschema tot en met het uitladen van de vracht op de eindbestemming. Hierbij zijn kostenbeheersing en efficiency belangrijke aandachtspunten waarbij je ervoor moet zorgen dat op elk schip zo veel mogelijk geladen wordt. Tijdens je werk heb je veel contact met externe partijen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de kapiteins op de schepen, de medewerkers op de terminals en collega’s op de kantoren in de regio. Maar ook met collega’s van andere afdelingen in Rotterdam, zoals met onze afdeling Customer Services en met collega’s die zich bezighouden met de afhandeling van schadeclaims. Andere taken zijn:

  • informatie-uitwisseling via Portbase;
  • organiseren van de werkzaamheden in de terminals;
  • zorgen voor de juiste documentatie.
  Baan vol dynamiek en ruimte voor ontwikkeling

  Als Vessel Planner werk je vanuit ons moderne hoofdkantoor in de Rotterdamse haven. Het is een heel veelzijdige en verantwoordelijke baan die je zoveel mogelijk op je eigen manier kunt invullen. Door de vele externe en interne contacten die je hebt, is geen enkele dag hetzelfde. Met je team werk je hard aan een zo groot mogelijke klanttevredenheid, maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid. Wil je je verder ontwikkelen? Via het e-learning platform van Samskip kun je allerlei cursussen en trainingen volgen. Daarnaast bieden we je:

  • een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand;
  • reiskostenvergoeding;
  • een uitstekende pensioenregeling;
  • 28 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
  • bedrijfsfitness.
   Jij houdt altijd het overzicht

  Je baan als Vessel Planner kan behoorlijk hectisch zijn. En natuurlijk gaat er soms toch iets niet helemaal zoals je had voorzien. Met jouw oplossings- en resultaatgerichte instelling zorg je ervoor dat alles snel weer volgens planning verloopt. Je bent dus behoorlijk stressbestendig en besluitvaardig. Je houdt altijd het overzicht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en blijft altijd helder communiceren met alle betrokken partijen. Én je bent natuurlijk een hele leuke collega. Specifieke functie-eisen zijn verder:

  • een afgeronde mbo-opleiding, het liefst in een logistieke richting;
  • bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen de scheepvaart;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
  Reageer, liefst snel!

  Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. 

  Apply now

  Questions about this vacancy? Ask Us.

  Sign up for a job alert.